8 Connections detail

Uniforme muurafstand van 65 mm bij de middenaansluiting en 10 aansluitmogelijkheden

De Premium 8 van Henrad heeft een intelligente middenaansluiting met een vaste muurafstand van 65 mm zodat u de radiator eenvoudig kunt installeren.

65 mm muuraftsand

Zorgeloos installeren!

De Premium 8 van Henrad biedt voor elk verwarmingsproject een grote mate van flexibiliteit en installatiecomfort. Daardoor vergt het heel wat minder moeite om de voorbereidings- en installatiewerken te plannen, ongeacht het radiatortype (11-21-22-33). Eenvoudig en snel in het midden aan te sluiten en altijd met een muurafstand van 65 mm. Daarnaast onderscheidt de Premium 8 zich ook door zijn enorme flexibiliteit op het vlak van de aansluitmogelijkheden. Dat betekent dat de Premium 8 op tal van manieren ingezet kan worden en dat hij een interessante keuze is voor zowel nieuwbouwprojecten als kleine en grote renovaties. Deze nieuwe versie is ook als een basismodel en als een siermodel met een vlakke of designvoorzijde beschikbaar.

8 Connections aansluitmogelijkheden

Altijd en overal vindt u voor de radiator met 8 aansluitingen een geschikte plek. Afhankelijk van de specifieke situatie kiest u een van de 8 aansluitmogelijkheden. De Premium 8 biedt zelfs 10 aansluitmogelijkheden omdat hij ook naar links gedraaid kan worden.

8 Connections detail

Renoveren met behoud van de bestaande buizen

Vervang al uw oude radiatoren probleemloos door onze nieuwe radiatoren met 8 aansluitingen.

 

Twee decoratieve uitvoeringen met een vlakke voorzijde zijn met dezelfde aansluitingen beschikbaar.

Keuze uit meer dan 900 referentienummers!

De grootste keuze aan formaten binnen de serie met 8 aansluitingen.

HR CON 8 NL FR

Bestel of download de nieuwe folder

Downloaden:

DOWNLOAD HIER

Gedrukte versie bestellen:

KLIK HIER OM TE BESTELLEN