Henrad. De referentie in radiatoren.


Radiatoren van Henrad verwarmen miljoenen woningen in heel Europa. Met onze unieke ECO-technologie zijn wij de Europese trendsetter in de ontwikkeling van nieuwe  lage temperatuur oplossingen. Dankzij onze 100% focus op radiatoren brengen we niet alleen de meest energiezuinige radiatoren op de markt maar tevens betaalbare oplossingen binnen ieders handbereik.

In 1978 produceerde Henrad-oprichter Louis Hendrickx met groot succes zijn eerste plaatstalen radiator. Meer dan veertig jaar later staat Henrad nog steeds aan de top, met een uitgebreid gamma van degelijke plaatstalen radiatoren, aantrekkelijke designradiatoren en efficiënte elektrische radiatoren.

Topkwaliteit en fraai design

Duurzame, groene warmte

Stelrad Radiator Group


Stelrad Group Logo

Sinds 2014 maakt Henrad deel uit van de Stelrad Radiator Group (SRG). Met maar liefst zes miljoen verkochte radiatoren op jaarbasis en een marktaandeel van ongeveer 20% is SRG de enige Europese fabrikant die zich volledig toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van radiatoren. De verankering in een sterke Europese groep geeft Henrad nog meer slagkracht om onze positie als referentiebedrijf in radiatoren te versterken.