Henrad. Een hart voor groene warmte.

Warmte is onmisbaar in ons dagelijkse leven. Warmte staat voor gezelligheid en comfort. Maar omdat we iedereen van voldoende warmte willen voorzien, leggen we met z’n allen heel wat druk op ons milieu en het klimaat. Henrad wil die druk terugdringen.

Henrad wil mee zorg dragen voor onze planeet en voor de generaties die na ons komen. We willen verstandig omspringen met energie en kiezen resoluut voor duurzame, groene warmte voor iedereen. Onze innovatieve ECO-technologie speelt daarin een belangrijke rol.

Zorg dragen voor onze toekomst

We willen ons niet alleen engageren voor de consumenten van nu, maar ook voor de generaties van morgen. In het Westen wordt meer dan een derde van de beschikbare energie gebruikt voor de verwarming van gebouwen en de opwarming van water. Door efficiënter te verwarmen, kunnen we ons energieverbruik sterk terugdringen.

Het energieverbruik voor verwarming in onze woningen moet omlaag. Hernieuwbare energiebronnen, efficiënte isolatie en nieuwe verwarmingstechnologie helpen ons een heel eind op weg. De revolutionaire ECO-technologie van Henrad zorgt ervoor dat moderne lagetemperatuursystemen optimaal renderen.

Duurzaam verwarmen voor iedereen

Henrad wil dat zoveel mogelijk mensen een leven lang kunnen genieten van optimaal comfort en lage energiekosten. Vandaar onze sterke focus op de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Van sobere stadswoning tot riante villa: elke woning verdient de kwaliteit en het comfort van Henrad-radiatoren.