Elektrische radiatoren

Onze beste wensen voor 2021! Stilaan zien we licht aan het einde van de lange coronatunnel. We kijken dan ook hoopvol uit naar het komende jaar. Meer dan ooit snakken we naar een jaar waarin menselijke warmte en gezelligheid centraal staan.

Onze 8 goede voornemens

Ook voor Henrad was 2020 een jaar van voortdurend aanpassen. Toch bleven we nooit bij de pakken neerzitten. We verhoogden zelfs onze investeringen in innovatie, ontwikkeling en marketing. In 2021 kan ook jij daarvan de vruchten plukken.

We kunnen jammer genoeg nog niet alles vertellen, toch lichten we met onze 8 goede voornemens al een tip van de sluier op. Wat mogen jullie in 2021 van Henrad verwachten?

Elektrische radiatoren

1. Henrad goes electric…

In navolging van de succesvolle lancering van onze eerste elektrische radiatoren schakelen we nog een versnelling hoger. Zo brengen we een elektrische variant op de markt van onze Alto en Alto Plan, de verticale paneelradiatoren waarmee we al jarenlang de trotse marktleider zijn.

2. Handig toch, steeds dezelfde muurafstand

Het verbeteren van het installatiegemak van onze radiatoren vormt één van onze hoofduitdagingen. Door het garanderen van een vaste muurafstand voor de middenaansluiting onderaan vergemakkelijken we het voorbereidende leidingwerk. Onze installateurs besparen hiermee heel wat tijd én dus geld.

3. Quality time in de badkamer

Onze radiatoren voelen zich perfect thuis in elke badkamer. Ook in 2021 zetten we stevig in op dit specifieke marktsegment met enkele nieuwigheden.

  • Zo lanceren we onze elektrische radiator Oceanus E met een vaste stekker.
  • ​De Oceanus E-VENTO – momenteel alleen verkrijgbaar in het wit – zullen we ook kunnen leveren in de gewenste kleur.
  • Om compacte badkamers van de nodige warmte te voorzien, breiden we ons assortiment uit met nog smallere uitvoeringen waaronder 400 en 450 mm.
  • De garantieperiode op onze badkamerradiatoren verdubbelt van 5 naar 10 jaar.
Balanceren

4. Altijd perfect in balans

Het correct balanceren en een constante retourtemperatuur zijn essentieel voor de energiezuinigheid van een verwarmingssysteem. In 2021 lanceren we een nieuw dynamisch ventiel. Het ventiel wordt eenvoudig ingesteld op basis van het vermogen en de beoogde retourtemperatuur. De complexe berekeningen en het tijdrovend balanceren behoren hiermee voorgoed tot het verleden.

5. Black is back

Uiteraard kan Henrad niet achterblijven bij dé stijltrend in de sanitaire wereld: mat zwart. Binnenkort verruimen we onze standaard kleurkaart met ‘soft black’, een subtiele zwarte lak die we in eigen huis ontwikkelden.

6. Al een keuze kunnen maken?

De juiste radiator kiezen wordt nog eenvoudiger. De nieuwe website die we in 2021 lanceren brengt elke radiator visueel perfect in beeld en loodst installateurs en eindklanten feilloos doorheen hun zoek- en keuzeproces. In een tweede fase verrijken we deze nieuwe website met een handige radiator selector.

BIM

7. BIM ready? We helpen graag een handje!

Architecten, interieurontwerpers en adviesbureaus die onze radiatoren in bestekteksten willen voorschrijven of integreren in hun ontwerp helpen we graag een handje. Zo stellen we op onze nieuwe website gratis al onze radiatoren in REVIT-bestanden ter beschikking.

fan

8. The best for last!

Het beste houden we voor het laatst. In 2021 lanceren we 2 series radiatoren met ingebouwde ventilatoren. Deze radiator functioneert perfect op watertemperaturen van 45°C en lager. Op die manier combineren we het voordeel van een energiezuinige lagetemperatuurverwarming met een ultrakorte opwarmtijd, een groot voordeel ten opzichte van vloerverwarming. Met deze innovatie dragen we eens te meer ons steentje bij voor het behalen van de klimaatdoelstellingen, zonder in te boeten op wooncomfort.

Hebben we je geprikkeld om samen met ons het nieuwe jaar aan te vatten? Wij kunnen alvast niet wachten om onze 8 goede voornemens stap voor stap te realiseren. Uiteraard mag je voor elke realisatie de nodige communicatie verwachten.

Hopelijk tot gauw!